Despre Ability – Ability Hub
Ability Hub este un grup de Unități Protejate cu activități în Economia Socială
Informații suplimentare pentru Candidați +4 0724 448 266
Informații suplimentare pentru Companii +4 0738 168 233

Ability Hub și Antreprenoriatul Social

Despre Ability Hub

Ability Hub este un grup de Unități Protejate, firme, asociații, patronate și alte tipuri de entități cu activități în Economia Socială. Grupul promovează activitatea profesională a persoanelor cu dizabilități, dezvoltând un sistem propriu de identificare, evaluare, consiliere și integrare a acestora pe piața muncii.

Misiune

Misiunea grupului este aceea de a promova demnitatea umană și coeziunea socială, plecând de la premisa că toți indivizii ar trebui să poată alege în mod liber direcția vieților lor personale, să își dezvolte talentele și capacitățile la maximum.

Ability Hub își propune să devină lider la nivel național în evaluarea, instruirea și îndrumarea tuturor persoanelor ce sunt afectate de efectele discriminării pe piața muncii din România.

Obiectiv

Obiectivul grupului îl reprezintă creșterea ratei de integrare pe piața muncii din România a persoanelor din categorii defavorizate.

Fondatorii grupului împreună cu personalul acestuia dispun de expertize multiple, generând valoare atât în relații instituționale, în societatea civilă dar preponderent în relațiile cu marii angajatori.

Expertiza centrală a grupului este data de îmbinarea a trei competente:

  • Înțelegerea holistica a legislației care reglementează viața persoanelor cu dizabilități, cu implicațiile acesteia în alte legi și cadre instituționale.
  • Înțelegerea holistica a mediului de afaceri românesc, cu precădere a companiilor medii și mari.
  • Expertiza privind dezvoltarea relațiilor directe și permanente cu persoanele din categorii defavorizate, oferindu-le acestora suport în evoluția socială și profesională.

Doriți o sesiune de consultanță adaptată companiei dumneavoastră?