Servicii și Produse – Ability Hub
Ability Hub este un grup de Unități Protejate cu activități în Economia Socială
Informații suplimentare pentru Candidați +4 0724 448 266
Informații suplimentare pentru Companii +4 0738 168 233

Servicii și Produse

Serviciile oferite de către Ability Hub

Toate relațiile comerciale ale grupului au în principal caracter social. Persoanele cu dizabilități care lucrează în cadrul Unităților Protejate membre ale grupului dezvoltă servicii și produse realizate la un înalt standard tehnic și profesional.

Servicii gratuite oferite persoanelor fizice din categorii defavorizate

Servicii de consiliere gratuită oferită persoanelor fizice din categorii defavorizate care cuprind fără a se limita la: evaluarea, formarea, reorientarea și evoluția profesională.

Servicii oferite persoanelor juridice

Recrutare Specializată de persoane cu dizabilități

Soluții complete privind integrarea pe piața muncii a persoanelor din categorii defavorizate. Servicii oferite la nivel național și realizate de persoane cu dizabilități.

Servicii de consultanță specializată

Consultanță dedicată în domeniul Comercial, Legislativ, Fiscal, Orientare Profesională, Nișată sau Fonduri Europene. Soluții integrate pentru domeniile Diversity and Inclusion.

Platforma de asistență personală pentru angajați

În parteneriat cu EAP România, Ability Hub pune la dispoziție în mod GRATUIT o platformă de asistență personală oricărei persoane cu dizabilități care își dorește să intre pe piața muncii.

Servicii complete de arhivare

Servicii complete de arhivare conform legislației aflată în vigoare. Consilierea și consultanța privind arhivarea documentelor au la bază experitză legislativă și consultanță nișată. Autorizații conferite de Arhivele Naționale.

Soluții de VR Training

Prin intermediul unui dispozitiv care blochează lumina și aduce un display în fața ochilor angajatului, se ajunge într-un mediu virtual ce oferă posibilitatea de a interacționa cu mediul înconjurător.

Servicii de Executive Search

Executive Search reprezintă un proces de recrutare specializat menit să atragă talente de înaltă calificare din managementul superior către o companie. Procesul de recutare este realizat de sau în colaborare cu persoane cu dizabilități.

Servicii de Social Internship

Programe profesionale oferite de marii angajatori și entitățile sociale în parteneriat cu Ability Hub. Proiectele sunt personalizate și vizează Creșterea Ratei de Integrare a persoanelor cu dizabilități pe piața muncii.

Servicii de consultanță SSM

Servicii de consultanță în domeniul securității și sănătății în muncă (SSM) și al situațiilor de urgență (Prevenirea și Stingerea incendiilor) inclusiv proceduri privind autorizarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență a obiectivelor.

Produse deducere parțială sau integrală din fondul de handicap

  • Toate relațiile comerciale ale grupului au în principal caracter social.
  • Persoanele cu dizabilități care lucrează în cadrul Unităților Protejate membre ale grupului dezvoltă servicii și produse realizate la un înalt standard tehnic și profesional.
  • Achiziția serviciilor sau produselor grupului determină deducerea parțială sau integrală a fondului de handicap, reglementat de legea 448/2006, art. 78 și completată de legea 193/2020.
Role termice

Role termice pentru case de marcat, POS-uri sau ATM-uri din hârtii ecologice, etichete în rolă, role plotter, etichete pentru cântare, dispozitive acces parcări, bonuri de ordine.

Produse de curățenie

Detergenți, dezinfectanți și produse de curățenie diverse avizați de către Ministerul Sănătății.

Articole promoționale

Articole promoționale personalizate. Diverse, agende, pixuri, căni, umbrele, calendare, articole vestimentare sau alte produse imprimate.

Materiale de instruire

Fișe SSM, fișe PSI, Plan evacuare, indicatoare și semnalizări (pe suport de hârtie, carton, autocolant și/sau lipit pe suport PVC).

Doriți o sesiune de consultanță adaptată companiei dumneavoastră?