Conjunctura – factor determinant al șansei – Ability Hub
Ability Hub este un grup de Unități Protejate cu activități în Economia Socială
Informații suplimentare pentru Candidați +4 0724 448 266
Informații suplimentare pentru Companii +4 0738 168 233

Conjunctura – factor determinant al șansei

Ability Hub > Știri și articole > Articole > Conjunctura – factor determinant al șansei
Dacă ești persoană cu dizabilități care se naște și trăiește într-o regiune a țării care este slab dezvoltată din punct de vedere economic, șansele tale de evoluție către o viață Demnă și Independentă scad drastic.
Dacă ești o persoană cu dizabilități care se naște și trăiește într-o regiune mai bogată din punct de vedere economic, șansele tale sunt mai mari.

Același tip de analiză este valabilă și cu privire la situația financiară a familiei în care se naște o persoană cu dizabilități.

Același tip de analiza este valabilă și cu privire la sistemele pe care o instituție de învățământ le dezvoltă pentru a deservi în drepturi egale o persoană cu dizabilități.

Același tip de analiză este valabilă și cu privire la sistemele pe care le acordă o unitate spitalicească pentru a deservi în drepturi egale o persoane cu dizabilități.

Același tip de analiza este valabilă și pentru orice tip de companie în care se angajează o persoană cu dizabilități.

Iată deci cum, mediul în care aceste persoane își desfășoară viață le influențează în mod direct evoluția vieții.

Obiectivul acestor articole nu este acela de a indica vinovații, ci acela de a înțelege corect cauzele.
Obiectivul acestor articole este acela de a demonstra persoanelor cu funcții de conducere, din diverse sfere sociale (cunoscători,necunoscători, ignoranți sau indolenți) faptul că persoanele cu dizabilități sunt la fel că orice alt fel de persoane, cu nevoie specifice și cu șanse de evoluție dictate de Conjunctură și Resurse, nu neapărat de capacitățile lor.